Υλικά

  • 1 ΚΙΛΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
  • 3-4 ΑΥΓΑ
  • 150-200 ΓΡ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΡΕΓΓΑΤΟ
  • 1 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ
  • ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ

 

Εκτέλεση

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ « ΣΝΙΤΣΕΛ » ΤΙΣ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜE ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΡΕΓΓΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.

ΡΙΧΝOYME  ΤΙΣ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΜΕΝΕΣ ΦΕΤΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΟΤΙ ΛΙΠΑΡΗ ΟΥΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ.

CHEF: ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...