Υλικά

  • 2kg κατσικάκι
  • 10 σκελ. Σκόρδο
  • 150gr ελαιόλαδο
  • 200gr χυμό λεμόνι
  • 1κουτ. Θυμάρι

Εκτέλεση

Σε ένα ταψί βάζουμε το κρέας με την εσωτερική πλευρά προς τα πάνω. Σε ένα μπολ βάζουμε το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι τα ανακατεύουμε και με αυτά αλείφουμε το κρέας. Περιχύνουμε με το λάδι ρίχνουμε και δυο ποτήρια νερό και το λεμόνι. Το σκεπάζουμε κ ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για περίπου 2 ½ ώρες.

Στη μέση του ψησίματος γυρνάμε το κρέας από την άλλη και περιχύνουμε με ζωμό να μην στεγνώσει.

 

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...