Υλικά

  • 0,800 ΓΡ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙ
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • 1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΑΦΡΑΝ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
  • ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΠΑΠΡΙΚΑ
  • ½ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • ΑΛΑΤΙ

Εκτέλεση

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ.

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΓΙΑ 3-4 ΩΡΕΣ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ.

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ.

CHEF: ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...