Υλικά

  • 1 χοιρινό κότσι
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • 1-2 φύλλα δάφνης
  • 3 κ.σ. μουστάρδα
  • ρίγανη

αλάτι,  πιπέρι

Εκτέλεση

  • Πλένουμε το κότσι και το στεγνώνουμε.
  • Το αλατοπιπερώνουμε, το αλείφουμε με τη μουστάρδα, και το βάζουμε σε ένα βαθύ γυάλινο ή πλαστικό σκεύος. Το περιχύνουμε με το μπύρα και προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης.
  • Αφήνουμε να μαριναριστεί 12 ώρες ή όλη νύχτα, γυρίζοντάς το συχνά.
  • Το βάζουμε στη γάστρα μαζί με τη μαρινάδα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2 περίπου ώρες, ώσπου να ροδοκοκκινήσει.

Για μεγαλύτερες ποσότητες, διπλασιάζουμε ή τριπλασιάζουμε τα υλικά.

·       

·     

·

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...