Υλικά

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

  • 4 ΛΕΠΤΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ή ΧΟΙΡΙΝΟ
  • 4 ΦΕΤΕΣ ΖΑΜΠΟΝ
  • 4 ΦΕΤΕΣ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ή ΕΜΕΝΤΑΛ ή ΓΚΟΥΝΤΑ

 

ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ

  • 250 ml (1 κούπα) φρυγανιά
  • 2 αυγά
  • 125 ml (1/2 κούπα) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε κάθε φέτα κρέατος αλείψτε μια μικρή ποσότητα μουστάρδας, αλατοπιπερώστε ελαφρά και στη μεριά που αλείψατε τοποθετήστε από μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί. Διπλώστε την κάθε φέτα, σε μορφή φακέλου η και σε ρολό αν θέλετε.

Πανάρετε την κάθε φέτα , περνώντας τη από το αλεύρι και στην συνέχεια από χτυπημένο αυγό και στην συνέχεια από την φρυγανιά.

Βάλτε το κάθε γκόρντον μπλού να τηγανιστεί σε λάδι τηγανίσματος (σε μέτρια φωτιά) γυρίζοντας το πλευρά τουλάχιστον 4 φορές και προσέχοντας να μην μας «αρπάξει» για συνολικό χρόνο 4-6λεπτα.

 

 

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...