Υλικά

  • 1 ΚΟΚΟΡΑΣ ή 1,5 Kg  ΜΟΣΧΑΡΙ
  • 3-4 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
  • ΛΑΔΙ – ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ
  • ΚΑΝΕΛΑ – ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
  • ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΥΤΕΡΟ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΤΟ ΤΟΜΑΤΑΣ

Εκτέλεση

ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΜΑΖΙ.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΤΟ.ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ.

ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΙΑΣ ΣΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ: 75 STEPS ΤΑΒΕΡΝΑ

 

 

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...