Υλικά

  • 12 φετες χοιρινο μπουτι
  • 100 γραμ. βούτυρο
  • 200 γραμ. γκοργκοντζολα
    50 γραμ. καρυδια
  • 400 γραμ. κρεμα γαλακτος
  • Αλατι και πιπερι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε  τα σκαλοπινια. Σε ένα άλλο τηγάνι ζεσταίνουμε το  βούτυρο και τη γκοργκοντζολα και οταν λιωσει προσθέτουμε την κρεμά γάλακτος και τα καρυδια θρυμματισμενα. Οταν η σαλτσα δεσει προσθέτουμε τα σκαλοπινια για 5 λεπτα και σερβίρουμε.

 

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...