Υλικά

(8 ΜΕΡΙΔΕΣ)

  • 8 ΦΕΤΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΙΛΟΤΟ
  • ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
  • 8-9 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΪΝΤAΝΟ
  • 1 ½ ΠΟΤΗΡI TOY ΚΡΑΣΙΟΥ  ΞΥΔΙ
  • ΑΛΕΥΡΙ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ

Εκτέλεση

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ (ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ)

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΡΗΧΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ  ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.

ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ.

Η ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΓΕΥΣΗ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΙ ΞΥΔΙΟΥ.

 

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...