Υλικά

Υλικά για 4 άτομα

  • ½ κιλό  λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες μήκους 1 εκατ
  • 10 πράσινες πιπεριές κέρατο
  • 500 γραμ ντομάτες ώριμες περασμένες από το μύλο
  • 1 φλιτζ του τσαγιού ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Χαράξτε τις πιπεριές με ένα μαχαιράκι κατά μήκος.

Βάλτε το μισό λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίστε ελαφρά τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Βγάλτε τις και φυλάξτε τις.

Καθαρίστε το τηγάνι και προσθέστε το υπόλοιπο λάδι. Βάλτε μέσα τα λουκάνικα και ψήστε τα μέχρι να ροδοκοκκινίσουν . Βάλτε τις πιπεριές και περιχύστε με τη σάλτσα ντομάτας. Αφήστε να μαγειρευτεί το σύνολο μέχρι να φύγουν τα ζουμιά και να πήξει η σαλτσούλα. Σερβίρετε το έδεσμα ζεστό.

Σημείωση. Αν σας αρέσει μπορείτε να βάλετε μέσα και κομματάκια μελιτζάνας αφού πρώτα τα τηγανίσετε ελαφρά, αλλά και 1-2 σκελίδες σκόρδο αν σας αρέσει η γεύση του.

 

Chef: Παύλος Σουέρεφ

e-mail: psoueref@hotmail.com

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...