Υλικά

1 ΚΙΛΟ ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕ

2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΞΕΡΟ ΔΥΟΣΜΟ

1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΥΤΕΡΗ

100 ml ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Εκτέλεση

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ. ΤΟΝ ΝΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕ, ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΤΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ, ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ.

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ 3-4 ΩΡΕΣ.

ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 25-30 ΛΕΠΤΑ.

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΦΕΤΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ

CHEF: ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...