(0) Καλάθι
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΝΩΠΟ

» ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΝΩΠΟ

ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΝΩΠΟ

Σύγκριση

Περιγραφή Προϊόντος

Ψητό, τηγανητό, κιμάς.

Θρεπτικά συστατικά  100γρ ΚΩΔ: 402  
Ενέργεια / Θερμίδες 134
Πρωτεΐνες (gr) 26,15 Η πρωτεΐνη του κρέατος είναι υψηλής ποιότητας, καθώς περιέχει μια πλήρη και καλά ισορροπημένη ποικιλία αμινοξέων, που αποτελούν τον θεμέλιο λίθο για την αύξηση και ανάπτυξη του οργανισμού.
Λίπος (gr) 0,69 Το λίπος του κρέατος είναι πολύ σημαντική πηγή ενέργειας, κάποιων λιποδιαλυτών  βιταμινών και απαραίτητων λιπαρών οξέων. Τα είδη των λιπαρών που υπάρχουν στο κρέας είναι σχεδόν ομοιόμορφα κατανεμημένα ανάμεσα σε κορεσμένα και μονοακόρεστα λιπαρά
Σίδηρος (mg) 1,33 Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία της αιμοσφαιρίνης (της κόκκινης χρωστικής ουσίας του αίματος), η οποία μεταφέρει οξυγόνο σε όλα τα κύτταρα του σώματος. Η έλλειψη σιδήρου μπορεί να προκαλέσει κόπωση, δυσκολία συγκέντρωσης και μειωμένη άμυνα στις λοιμώξεις.
Ψευδάργυρος (mcg) 1,51 Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή, καθώς επίσης και για την άμυνα του οργανισμού από τις λοιμώξεις, αλλά και για την επούλωση των τραυμάτων.
Σελήνιο (mcg) 27,9 Στο σώμα μας, συγκεκριμένες πρωτεΐνες που συνδεδεμένες με  σελήνιο (σεληνιοπρωτεΐνες) εμπλέκονται στην αντιοξειδωτική άμυνα του οργανισμού και στην επιδιόρθωση του DNA.
Βιταμίνη B12 (mcg) 0,34 Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για να δομηθεί το γενετικό μας υλικό, DNA, και έτσι έχει πολλές λειτουργίες στο σώμα, μερικές από τις οποίες είναι η παραγωγή υγιούς αίματος και η συμβολή της στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος