Υλικά

Υλικά: Μερίδες: 2

Xρόνος: 20′ λεπτά

  • 4 σνίτσελ χοιρινά περασμένα στην σνιτσελομηχανή
  • αλεύρι
  • φρυγανιά τριμμένη
  • αλάτι πιπέρι
  • μίγμα μπαχαρικών για κρέας
  • 2 αβγά
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τα υλικά μας να τα έχουμε κοντά .

Σε ένα πιάτο βάζουμε την φρυγανιά ,το αλεύρι δίπλα ,και σε ένα βαθύ μπόλ τα αβγά χτυπημένα.

Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ ,ρίχνουμε και το μίγμα μπαχαρικών και τα τρίβουμε να πάει παντού .

Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το τοποθετούμε σε δυνατή θερμοκρασία .

Μόλις ζεσταθεί καλά ,αλευρώνουμε τα σνίτσελ,μετά τα βουτάμε στο αβγό ,και τέλος στην φρυγανιά .

Τα τηγανίζουμε από την μία πλευρά να πάρουν χρυσαφί χρώμα περίπου 5-6 λεπτά και μετά τα γυρνάμε από την άλλη,τα τοποθετούμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε .

Συνοδεύονται με πουρέ,με πατάτες τηγανιτές,με σαλάτα σκέτα,με ρύζι ,η ,ότι άλλο της αρεσκείας μας

Μπορούμε επίσης εάν θέλουμε να τα ετοιμάσουμε και να τα καταψύξουμε.

 

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...