- Πλένουμε το κότσι και το στεγνώνουμε.
- Το αλατοπιπερώνουμε, το αλείφουμε με τη μουστάρδα, και το βάζουμε σε ένα βαθύ γυάλινο ή πλαστικό σκεύος. Το περιχύνουμε με το μπύρα και προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης.
- Αφήνουμε να μαριναριστεί 12 ώρες ή όλη νύχτα, γυρίζοντάς το συχνά.
- Το βάζουμε στη γάστρα μαζί με τη μαρινάδα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2 περίπου ώρες, ώσπου να ροδοκοκκινήσει.
Για μεγαλύτερες ποσότητες, διπλασιάζουμε ή τριπλασιάζουμε τα υλικά.