Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Χάρτης διανομής Καταστήματα
Τηλ. Παραγγελίες 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 21:00
Το καλάθι μου ()
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
Το καλάθι μου ()

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182

Κότσι χοιρινό μαριναρισμένο σε μπύρα

Προετοιμασία 12 ώρες
Μαγείρεμα 2 ωρες
Επίπεδο Μέτριο
Μερίδες 1

Συστατικά

  • 1 χοιρινό κότσι
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • 1-2 φύλλα δάφνης
  • 3 κ.σ. μουστάρδα
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

    • Πλένουμε το κότσι και το στεγνώνουμε.
    • Το αλατοπιπερώνουμε, το αλείφουμε με τη μουστάρδα, και το βάζουμε σε ένα βαθύ γυάλινο ή πλαστικό σκεύος. Το περιχύνουμε με τη μπύρα και προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης.
    • Αφήνουμε να μαριναριστεί 12 ώρες ή όλη νύχτα, γυρίζοντάς το συχνά.
    • Το βάζουμε στη γάστρα μαζί με τη μαρινάδα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2 περίπου ώρες, ώσπου να ροδοκοκκινήσει.

    Για μεγαλύτερες ποσότητες, διπλασιάζουμε ή τριπλασιάζουμε τα υλικά.

Κότσι χοιρινό μαριναρισμένο σε μπύρα
Θα χρειαστείτε
1 χοιρινό κότσι
3 κ.σ. μουστάρδα
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Σιγουρευτείτε ότι έχετε
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • 1-2 φύλλα δάφνης