Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 20:30
cart icon
Το καλάθι μου ()
cart icon
0

bag icon Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
cart icon
Το καλάθι μου ()
cart icon

bag icon Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182

Συνταγή

Λαβράκι Μπιάνκο

10'
50'
5

Preparation by

Ανδριώτης Αλέξανδρος

HEAD CHEF Εστιατόριο ‘’Καποδιστριακό'’ Κωστής Παλαμάς

Υλικά

  • 1 κιλό λαβράκι
  • 1 ½ κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες
  • 80ml ελαιόλαδο
  • 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικό)
  • 1 κ.γ. κορν φλάουερ
  • Χυμός από 2 λεμόνια

Εκτέλεση

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα με χοντρό πάτο βάζουμε το ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο σκόρδο και το σοτάρουμε.Έπειτα αραδιάζουμε ομοιόμορφα τις πατάτες στην κατσαρόλα,το μαϊντανό μαζί με το ψάρι το οποίο έχουμε αλλατοπιπερώσει και έχουμε κόψει σε μερίδες από πριν. Τα καλύπτουμε με νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα για είκοσι λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Αφήνουμε την κατσαρόλα σκεπασμένη να βράσει για ακόμα 15 λεπτά. Στη συνέχεια ανακατεύουμε το χυμό του λεμονιού με το κορν φλάουερ και το ρίχνουμε ομοιόμορφα στο φαγητό. Πιάνουμε την κατσαρόλα από τα χερούλια και με κυκλικές κινήσεις ανακατεύουμε το περιεχόμενο. Μόλις δέσει η σάλτσα τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Chef

Ανδριώτης Αλέξανδρος

HEAD CHEF Εστιατόριο ‘’Καποδιστριακό'’ Κωστής Παλαμάς

Κοινοποίηστε