Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
Delivery map Stores
Phone orders Mo - Sa 08:00 - 21:00
My cart ()
0

No products in the cart. Buy now

Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
search-icon.png
My cart ()

No products in the cart. Buy now

Phone orders
λαβρακι μπιανκο

Λαβράκι Μπιάνκο

Recipe: Andriotis Alexandros HEAD CHEF Εστιατόριο ‘’Καποδιστριακό'’ Κωστής Παλαμάς
Preparation 10'
Cooking 50'
Portions 5

Components

Execution cution

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα με χοντρό πάτο βάζουμε το ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο σκόρδο και το σοτάρουμε.Έπειτα αραδιάζουμε ομοιόμορφα τις πατάτες στην κατσαρόλα,το μαϊντανό μαζί με το ψάρι το οποίο έχουμε αλλατοπιπερώσει και έχουμε κόψει σε μερίδες από πριν. Τα καλύπτουμε με νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα για είκοσι λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Αφήνουμε την κατσαρόλα σκεπασμένη να βράσει για ακόμα 15 λεπτά. Στη συνέχεια ανακατεύουμε το χυμό του λεμονιού με το κορν φλάουερ και το ρίχνουμε ομοιόμορφα στο φαγητό. Πιάνουμε την κατσαρόλα από τα χερούλια και με κυκλικές κινήσεις ανακατεύουμε το περιεχόμενο. Μόλις δέσει η σάλτσα τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Λαβράκι Μπιάνκο
You will need
Be sure you have