Σε μια φαρδιά κατσαρόλα με χοντρό πάτο βάζουμε το ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο σκόρδο και το σοτάρουμε.Έπειτα αραδιάζουμε ομοιόμορφα τις πατάτες στην κατσαρόλα,το μαϊντανό μαζί με το ψάρι το οποίο έχουμε αλλατοπιπερώσει και έχουμε κόψει σε μερίδες από πριν. Τα καλύπτουμε με νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα για είκοσι λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Αφήνουμε την κατσαρόλα σκεπασμένη να βράσει για ακόμα 15 λεπτά. Στη συνέχεια ανακατεύουμε το χυμό του λεμονιού με το κορν φλάουερ και το ρίχνουμε ομοιόμορφα στο φαγητό. Πιάνουμε την κατσαρόλα από τα χερούλια και με κυκλικές κινήσεις ανακατεύουμε το περιεχόμενο. Μόλις δέσει η σάλτσα τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρουμε.