Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
Delivery map Stores
Phone orders Mo - Sa 08:00 - 21:00
My cart ()
0

No products in the cart. Buy now

Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
search-icon.png
My cart ()

No products in the cart. Buy now

Phone orders

Κότσι χοιρινό με δενδρολίβανο και μουστάρδα.

Portions 4

Components

    Execution cution

    Βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί. Κάνουμε με το μαχαίρι δύο τομές σε κάθε πλευρά του κρέατος και μέσα σε αυτές τοποθετούμε το σκόρδο. Έπειτα το πασαλείβουμε με τη μουστάρδα και το πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Περιχύνουμε πάνω στο κρέας το χυμό του λεμονιού και το αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε το δενδρολίβανο στο πλάι και του ρίχνουμε μπόλικο ελαιόλαδο. Βάζουμε το κρέας στο ψυγείο να μαριναριστεί για 12 ώρες.

    Την επομένη μέρα αφαιρούμε τα υγρά της μαρινάτας, σκεπάζουμε το κρέας μα αντικολλητικό χαρτί και το ψήνουμε στους 170 βαθμού Κελσίου για 2,5 ώρες. Κατά την διάρκεια του ψησίματος το γυρίζουμε δύο φορές για να ψηθεί ομοιόμορφα και από τις δύο πλευρές.

    Κότσι χοιρινό με δενδρολίβανο και μουστάρδα.
    You will need
    Be sure you have