Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Χάρτης διανομής Καταστήματα
Τηλ. Παραγγελίες 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 21:00
Το καλάθι μου ()
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
Το καλάθι μου ()

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182

Κότσι χοιρινό με δενδρολίβανο και μουστάρδα.

Προετοιμασία 12 ώρες
Μαγείρεμα 2,5 ώρες
Επίπεδο Εύκολο
Μερίδες 4

Συστατικά

  • 1 ½ κιλό κότσι χοιρινό
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • χυμός ενός λεμονιού
  • 2 πρέζες πιπέρι
  • αλάτι
  • δενδρολίβανο
  • ρίγανη

Εκτέλεση

Βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί. Κάνουμε με το μαχαίρι δύο τομές σε κάθε πλευρά του κρέατος και μέσα σε αυτές τοποθετούμε το σκόρδο. Έπειτα το πασαλείβουμε με τη μουστάρδα και το πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Περιχύνουμε πάνω στο κρέας το χυμό του λεμονιού και το αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε το δενδρολίβανο στο πλάι και του ρίχνουμε μπόλικο ελαιόλαδο. Βάζουμε το κρέας στο ψυγείο να μαριναριστεί για 12 ώρες.

Την επομένη μέρα αφαιρούμε τα υγρά της μαρινάτας, σκεπάζουμε το κρέας μα αντικολλητικό χαρτί και το ψήνουμε στους 170 βαθμού Κελσίου για 2,5 ώρες. Κατά την διάρκεια του ψησίματος το γυρίζουμε δύο φορές για να ψηθεί ομοιόμορφα και από τις δύο πλευρές.

Κότσι χοιρινό με δενδρολίβανο και μουστάρδα.
Θα χρειαστείτε
1 ½ κιλό κότσι χοιρινό
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
χυμός ενός λεμονιού
2 πρέζες πιπέρι
αλάτι
δενδρολίβανο
ρίγανη
Σιγουρευτείτε ότι έχετε
  • 4 σκελίδες σκόρδο