Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
Delivery map Stores
Phone orders 26610 44182 Mo - Sa 08:00 - 21:00
My cart ()
0

No products in the cart. Buy now

Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
search-icon.png
My cart ()

No products in the cart. Buy now

Phone orders phone icon 26610 44182

Κότσι Χοιρινό με μουστάρδα και πράσινο πιπέρι

Portions 4

Components

Execution cution

Λιώνετε τη μία σκελίδα σκόρδο με το ειδικό εργαλείο ή στο γουδί και κόβετε τις υπόλοιπες σε κομματάκια, τα οποία βάζετε σε μπολ και τα αλατοπιπερώνετε. Τρυπάτε το κρέας σε διάφορα σημεία και μπήγετε τα κομματάκια του σκόρδου και από έναν κόκκο πράσινου πιπεριού. Ανακατεύετε σε ξεχωριστό μπολ τη μουστάρδα με το μέλι και το λιωμένο σκόρδο. Αλατοπιπερώνετε καλά όλο το κρέας και περνάτε την επιφάνειά του με το μείγμα μουστάρδας-μελιού. Τοποθετείτε το κρέας πάνω σε ένα κομμάτι λαδόκολλας και το τυλίγετε σε πακέτο. Τυλίγετε το πακέτο σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το τοποθετείτε σε ταψί. Περιχύνετε το πακέτο με την μπίρα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C για δύο ώρες. Βγάζετε το ταψί από το φούρνο. Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και τη λαδόκολλα και δυναμώνετε το φούρνο στους 190°C. Περιχύνετε το κρέας με την μπίρα από το ταψί και ψήνετε για 30 λεπτά ακόμη ή μέχρι να ροδίσει το κρέας. Σερβίρετε το κρέας ζεστό σε πιατέλα ή, ακόμη καλύτερα, πάνω σε ξύλινη επιφάνεια κοπής.

Κότσι Χοιρινό με μουστάρδα και πράσινο πιπέρι
You will need
Be sure you have