Στραγγίζουμε την μαρινάδα
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε στην μισή ποσότητα ελαιόλαδου τα κρεμμυδάκια , μόλις πάρουν ομοιόμορφο χρυσαφί χρώμα από όλες τις πλευρές τα αποσύρουμε.
Αλατοπιπερώνουμε το κουνέλι.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κουνέλι να ροδίσει ομοιόμορφα μαζί με τα υλικά της μαρινάτας.
Προσθέτουμε την ντοματόπαστα.
Σβήνουμε με το ξύδι. Προσθέτουμε το κρασί της μαρινάδας .Αφήνουμε να εξατμιστεί από το οινόπνευμα και προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες το μέλι και τα μπαχαρικά, συμπληρώνουμε με νερό και σιγοβράζουμε εως ότου είναι τρυφερό δέσει η σάλτσα του.
Συμπληρώνουμε αν χρειαστεί με πιπέρι και αλάτι.