Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
Delivery map Stores
Phone orders Mo - Sa 08:00 - 21:00
My cart ()
0

No products in the cart. Buy now

Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
search-icon.png
My cart ()

No products in the cart. Buy now

Phone orders

ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ

Recipe: Grammenos Viktoras Executive Chef στο Louis Corcyra Beach Hotel
Preparation 15
Cooking 2:30
Portions 2-4

Components

Execution cution

Ξεκοκαλίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια το μπούτι η τη σπάλα του αρνιού
Τηγανίζουμε και τις δύο πλευρές των τεμαχίων του αρνιού με 1 κουτ. Σούπας βούτυρο για περίπου 3 λεπτά. Προσθέστε ολόκληρο το κρεμμύδι, 4 φλιτζάνια ζεστό νερό, αλάτι και πιπέρι και δυναμώνουμε τη φωτιά . Όταν αρχίσει να βράζει το νερό, χαμηλώστε τη θερμότητα. Μαγειρέψτε τα κομμάτια του αρνιού για περίπου 2 ώρες μέχρι να μείνουν 3/4 του ζωμού
Τοποθετήστε τα μαγειρεμένα κομμάτια του αρνιού σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Στραγγίζουμε το ζωμό από πάνω και πασπαλίζουμε φρέσκια ρίγανη στην κορυφή. Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά της σάλτσας σε ένα μικρό μπολ, και τα ρίχνουμε στα κομμάτια του αρνιού.
Εν τω μεταξύ, λειώστε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα. Προσθέστε την πάστα ντομάτας και την πάπρικα βάζουμε στο τέλος το γιαούρτι και περιχύνουμε τα κομμάτια αρνιού μέσα στο σκεύος Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 C Τοποθετούμαι το πυρίμαχο σκεύος στο μεσαίο ράφι του φούρνου και μαγειρέψτε για 25-30 λεπτά. Σερβίρετε ενώ είναι ακόμα ζεστό.

ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ
You will need
Be sure you have