Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
Delivery map Stores
Phone orders Mo - Sa 08:00 - 21:00
My cart ()
0

No products in the cart. Buy now

Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
search-icon.png
My cart ()

No products in the cart. Buy now

Phone orders

ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΑΡΝΙΟΥ

Recipe: Grammenos Viktoras Executive Chef στο Louis Corcyra Beach Hotel
Preparation 10'
Cooking 15'
Level Εύκολο
Portions 1

Components

  • 100g Κιμά από άπαχο αρνί
  • 25 g ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 Ψωμάκι για μπεργκερ
  • 15g πολτό από πιπεριά Φλώρινας
  • 12 g μπέικον ψημένο
  • 50g πολτό ελιάς
  • 3 κουτ. Dijon μουστάρδα
  • 100 gr. Cheddar τυρι
  • Παστα ελιας
  • Αλατι
  • Πιπερι

Execution cution

Ανακατεύουμε τον κιμά από το αρνί με τα κρεμμύδια που τα έχουμε προηγούμενος σοτάρει ελαφρά σε ένα μπολ, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα πλάθουμε μπιφτέκια λεπτά . Τα βάζουμε σε χαρτί ψησίματος  και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 8 λεπτά περίπου 

Βάζουμε από πάνω τις φέτες από το Cheddar και το αφήνουμε να λιώσει για ένα περίπου λεπτό.Εν το μεταξύ έχουμε ψήσει το μπέικον και αυτό σε χαρτί ψησίματος.

Για να κάνουμε το μπεργκερ αλείφουμε το πολτό της πιπεριάς στο κάτω μέρος του ψωμιού (μπορούμε να βάλουμε και ντομάτα ,μαρούλι αν θέλουμε )  το μπιφτέκι και στο πάνω μέρος αλείφουμε την μουστάρδα και το κλείνουμε 

Σερβίρετε στο πλάι με πολτό ελιάς

ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΑΡΝΙΟΥ
You will need
100g Κιμά από άπαχο αρνί
15g πολτό από πιπεριά Φλώρινας
12 g μπέικον ψημένο
3 κουτ. Dijon μουστάρδα
100 gr. Cheddar τυρι
Be sure you have
  • 25 g ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 Ψωμάκι για μπεργκερ
  • 50g πολτό ελιάς
  • Παστα ελιας
  • Αλατι
  • Πιπερι