Τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα σε στρώσεις όλα μας τα υλικά. Περιχύνουμε με τον χυμό ντομάτας και σκεπάζουμε με καπάκι. Μαγειρεύουμε στους 150ο για 3 ώρες ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σερβίρουμε όταν μαλακώσει το κρέας και τα λαχανικά μας.
Components
- 1 κιλό μοσχάρι καπάκι
- 5 πατάτες κομμένες σε κύβους
- 2 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους
- 4 καρότα ροδέλες
- 3 κλωνάρια σέλινο
- 1/3 φλιτζάνι ταπιόκα(αλεύρι από ρύζι)
- 1 κύβο βοδινό
- 1 φύλλο δάφνης
- 1κ.σ. θυμάρι
- 2΄φλιτζάνια ντοματοχυμό
- Αλάτι
- Πιπέρι