Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
Delivery map Stores
Phone orders Mo - Sa 08:00 - 21:00
My cart ()
0

No products in the cart. Buy now

Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
search-icon.png
My cart ()

No products in the cart. Buy now

Phone orders

Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι κατσαρόλας

Recipe: Νίκολη Άνθη Μέλος της Λέσχης αρχιμαγείρων Κέρκυρας και Junior sous chef στο Marbella Corfu
Preparation 10 λεπτά
Cooking 3 hours
Ready in 3 ώρες και 20'
Portions 6

Components

  • 1 κιλό μοσχάρι καπάκι
  • 5 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους
  • 4 καρότα ροδέλες
  • 3 κλωνάρια σέλινο
  • 1/3 φλιτζάνι ταπιόκα(αλεύρι από ρύζι)
  • 1 κύβο βοδινό
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1κ.σ. θυμάρι
  • 2΄φλιτζάνια ντοματοχυμό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Execution cution

Τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα σε στρώσεις όλα μας τα υλικά. Περιχύνουμε με τον χυμό ντομάτας και σκεπάζουμε με καπάκι. Μαγειρεύουμε στους 150ο για 3 ώρες ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σερβίρουμε όταν μαλακώσει το κρέας και τα λαχανικά μας.

Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι κατσαρόλας
You will need
1 κιλό μοσχάρι καπάκι
1κ.σ. θυμάρι
2΄φλιτζάνια ντοματοχυμό
Αλάτι
Πιπέρι
Be sure you have
  • 5 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους
  • 4 καρότα ροδέλες
  • 3 κλωνάρια σέλινο
  • 1/3 φλιτζάνι ταπιόκα(αλεύρι από ρύζι)
  • 1 κύβο βοδινό
  • 1 φύλλο δάφνης