Τηλ. Επικοινωνίας:26610 44182 & 26610 31206 info@lavranos.gr

Συνταγή

ΣΙΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

10
3 ώρες
6

Preparation by

Νίκολη Άνθη

Μέλος της Λέσχης αρχιμαγείρων Κέρκυρας και Junior sous chef στο Marbella Corfu

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι καπάκι
5 πατάτας κομμένες σε κύβους
2 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους
4 καρότα ροδέλες
3 κλωνάρια σέλινο
1/3 φλιτζάνι ταπιόκα(αλεύρι από ρύζι)
1 κύβο βοδινό
1 φύλλο δάφνης
1κ.σ. θυμάρι
2φλιτζάνια ντοματοχυμό
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα σε στρώσεις όλα μας τα υλικά. Περιχύνουμε με τον χυμό ντομάτας και σκεπάζουμε με καπάκι. Μαγειρεύουμε στους 150ο για 3 ώρες ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σερβίρουμε όταν μαλακώσει το κρέας και τα λαχανικά μας.

Chef

Νίκολη Άνθη

Μέλος της Λέσχης αρχιμαγείρων Κέρκυρας και Junior sous chef στο Marbella Corfu

Κοινοποίηστε