Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 20:30
cart icon
Το καλάθι μου ()
cart icon
0

bag icon Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
cart icon
Το καλάθι μου ()
cart icon

bag icon Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182

Συνταγή

ΣΙΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

10
3 ώρες
6

Preparation by

Νίκολη Άνθη

Μέλος της Λέσχης αρχιμαγείρων Κέρκυρας και Junior sous chef στο Marbella Corfu

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι καπάκι
5 πατάτας κομμένες σε κύβους
2 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους
4 καρότα ροδέλες
3 κλωνάρια σέλινο
1/3 φλιτζάνι ταπιόκα(αλεύρι από ρύζι)
1 κύβο βοδινό
1 φύλλο δάφνης
1κ.σ. θυμάρι
2φλιτζάνια ντοματοχυμό
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα σε στρώσεις όλα μας τα υλικά. Περιχύνουμε με τον χυμό ντομάτας και σκεπάζουμε με καπάκι. Μαγειρεύουμε στους 150ο για 3 ώρες ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σερβίρουμε όταν μαλακώσει το κρέας και τα λαχανικά μας.

Chef

Νίκολη Άνθη

Μέλος της Λέσχης αρχιμαγείρων Κέρκυρας και Junior sous chef στο Marbella Corfu

Κοινοποίηστε