Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Χάρτης διανομής Καταστήματα
Τηλ. Παραγγελίες 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 21:00
Το καλάθι μου ()
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
Το καλάθι μου ()

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182
sigomagiremeno moscharaki katsarolas

Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι κατσαρόλας

Συνταγή: Νίκολη Άνθη Μέλος της Λέσχης αρχιμαγείρων Κέρκυρας και Junior sous chef στο Marbella Corfu
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 3 ώρες
Έτοιμο σε 3 ώρες και 20'
Μερίδες 6

Συστατικά

  • 1 κιλό μοσχάρι καπάκι
  • 5 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους
  • 4 καρότα ροδέλες
  • 3 κλωνάρια σέλινο
  • 1/3 φλιτζάνι ταπιόκα(αλεύρι από ρύζι)
  • 1 κύβο βοδινό
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1κ.σ. θυμάρι
  • 2΄φλιτζάνια ντοματοχυμό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα σε στρώσεις όλα μας τα υλικά. Περιχύνουμε με τον χυμό ντομάτας και σκεπάζουμε με καπάκι. Μαγειρεύουμε στους 150ο για 3 ώρες ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σερβίρουμε όταν μαλακώσει το κρέας και τα λαχανικά μας.

Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι κατσαρόλας
Θα χρειαστείτε
1 κιλό μοσχάρι καπάκι
1κ.σ. θυμάρι
2΄φλιτζάνια ντοματοχυμό
Αλάτι
Πιπέρι
Σιγουρευτείτε ότι έχετε
  • 5 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους
  • 4 καρότα ροδέλες
  • 3 κλωνάρια σέλινο
  • 1/3 φλιτζάνι ταπιόκα(αλεύρι από ρύζι)
  • 1 κύβο βοδινό
  • 1 φύλλο δάφνης