Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας. Το σοτάρουμε από όλες τις πλευρές ώστε να κάνουν κρούστα τα κομμάτια. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Σβήνουμε με το κρασί και το κονιάκ. Αφήνουμε λίγο να εξατμιστούν τα υγρά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε συνοδεύοντας με ρύζι πιλάφι ή πουρέ πατάτας.