Συνταγή

Φιλέτο κοτόπουλο στήθος σοτέ

25'
2

Preparation by

Dennis Filokalis

Chef

Υλικά

  • 400gr Φιλέτο κοτόπουλο στήθος κομμένο σε μπουκιές
  • 60ml Κρασί άσπρο ξηρό
  • 40ml Κονιάκ
  • 50gr Ελαιόλαδο
  • 150ml Κρέμα γάλακτος
  • 1 Κρεμμυδάκι φρέσκο κομμένο σε ροδέλες
  • 50gr Τυρί κρέμα
  •  Αλάτι –πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι  ρίχνουμε το λάδι  και σοτάρουμε το κρέας. Το σοτάρουμε  από όλες τις  πλευρές ώστε να κάνουν κρούστα τα κομμάτια. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.

Σβήνουμε με το κρασί  και το κονιάκ. Αφήνουμε λίγο να εξατμιστούν τα υγρά και  προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα  και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε συνοδεύοντας με ρύζι πιλάφι ή πουρέ πατάτας.

Chef

Dennis Filokalis

Chef

Κοινοποίηστε