1. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ , ΣΕΛΙΝΟ
2. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΜΠΕΛΤΕ, ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΙΜΙΝΟ.
3. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΟΣ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ,
4. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΠΙΕΣ.
5. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ.( ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΡΟ)
6. ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ.
7. ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.