Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 20:30
cart icon
Το καλάθι μου ()
cart icon
0

bag icon Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
cart icon
Το καλάθι μου ()
cart icon

bag icon Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182

Συνταγή

ΣΟΥΠΙΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ

10
40
4-6

Preparation by

Αναστάσιος Μπαλανίκας

Executive Chef στο Corfu Holiday Palace

Υλικά

200 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
100 ΓΡ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
30 ΓΡ ΣΚΟΡΔΟ
50 ΓΡ ΣΕΛΙΝΟ
30 ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕ
150 ΓΡ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
100 ML ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
1kg ΣΟΥΠΙΕΣ, ΚΟΜΜΕΝΕΣ
Ο,5 kg ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟ
ΚΑΝΕΛΛΑ ΞΥΛΑΚΙ
ΚΥΜΙΝΟ,
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Εκτέλεση

1. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ , ΣΕΛΙΝΟ
2. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΜΠΕΛΤΕ, ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΙΜΙΝΟ.
3. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΟΣ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ,
4. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΠΙΕΣ.
5. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ.( ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΡΟ)
6. ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ.
7. ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.

Chef

Αναστάσιος Μπαλανίκας

Executive Chef στο Corfu Holiday Palace

Κοινοποίηστε