Τηλ. Επικοινωνίας:26610 44182 & 26610 31206 info@lavranos.gr

Συνταγή

ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΑΡΝΙΟΥ

10'
15'
1

Preparation by

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ

Executive Chef στο Louis Corcyra Beach Hotel

Υλικά

100g Κιμά από άπαχο αρνί
25 g ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 Ψωμάκι για μπεργκερ
15g πολτό από πιπεριά Φλώρινας
12 g μπέικον ψημένο
50g πολτό ελιάς
3 κουτ. Dijon μουστάρδα
100 gr. Cheddar τυρι
Παστα ελιας
Αλατι πιπερι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τον κιμά από το αρνί με τα κρεμμύδια που τα έχουμε προηγούμενος σοτάρει ελαφρά σε ένα μπολ, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα πλάθουμε μπιφτέκια λεπτά . Τα βάζουμε σε χαρτί ψησίματος  και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 8 λεπτά περίπου 

Βάζουμε από πάνω τις φέτες από το Cheddar και το αφήνουμε να λιώσει για ένα περίπου λεπτό.Εν το μεταξύ έχουμε ψήσει το μπέικον και αυτό σε χαρτί ψησίματος.

Για να κάνουμε το μπεργκερ αλείφουμε το πολτό της πιπεριάς στο κάτω μέρος του ψωμιού (μπορούμε να βάλουμε και ντομάτα ,μαρούλι αν θέλουμε )  το μπιφτέκι και στο πάνω μέρος αλείφουμε την μουστάρδα και το κλείνουμε 

Σερβίρετε στο πλάι με πολτό ελιάς

Chef

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ

Executive Chef στο Louis Corcyra Beach Hotel

Κοινοποίηστε