Κόβουμε το μοσχαρίσιο φιλέτο καρέ ψιλό και προσθέτουμε το κρεμμύδι , το ελαιόλαδο , το σχοινόπρασο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και δίνουμε γεύση. Βράζουμε τις πατάτες, τα φασολάκια για 4,5′ και τα αυγά για 2΄. Επίσης κόβουμε τις ελιές εμινσε και τα τοματίνια στα τέσσερα. Κόβουμε τα κόκκινα κρεμμύδια εμινσε και τα βράζουμε σε κόκκινο κρασί και νερό για 1-2 λεπτά με προσοχή να μείνουν τραγανά . Σερβίρουμε με την σάλτσα αντζούγιας και τα υπόλοιπα υλικά.
Για την σάλτσα:
Πολτοποιούμε τις αντζούγιες και το κρεμμύδι. Στην συνέχεια βάζουμε σε ένα μπόλ και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.