Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες και ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να αναμειχθούν και να σχηματιστεί ένα αφράτο μείγμα. καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
Πλάθουμε το μείγμα σε στρογγυλούς κεφτέδες και τους αλευρώνουμε . Τινάζουμε το περιττό αλεύρι.
Ρίχνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι λάδι και το ζεσταίνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Τηγανίζουμε τους κεφτέδες ,περίπου 4 λεπτά απο κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν. Βγάζουμε τους κεφτέδες και τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.
Συνοδεύουμε με φρέσκιες πατάτες τηγανητές και χωριάτικη σαλάτα.