ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ
ΤΟ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ, ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ.
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ
Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΕΡΗ.