Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και σωτάρουμε το κοτόπουλο το οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε καρότο, κολοκύθι, μανιτάρια και κρεμμύδι όλα κομμένα σε στικς αφού πρώτα τα έχουμε σουρώσει και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Γαρνίρουμε με το φρέσκο κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σωτάρισμα. Ωστόσο σε ένα μπώλ βάζουμε τα noodles και καλύπτουμε με καυτό νερό για να μαλακώσουν. Αφού σωταριστούν καλά τα λαχανικά μας, ρίχνουμε στο τηγάνι το καλαμπόκι, σάλτσες σόγιας και teriyaki ,προσθέτουμε τα noodles στο τηγάνι.
Συστατικά
- 1 Kαρότο
- 1 Kολοκύθι
- 2 Mανιτάρια λευκά
- 1/4 Kρεμμύδι
- 70 gr Kαλαμπόκι γλυκό
- 200 gr Kοτόπουλο στήθος
- 15 ml (1 κ.σ.) σάλτσα Σόγιας
- 75 ml (5 κ.σ.) σάλτσα Τeriyaki
- 200 gr Νoodles ρυζιού
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Φρέσκο Κρεμμύδι για γαρνίρισμα