Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
Delivery map Stores
Phone orders 26610 44182 Mo - Sa 08:00 - 21:00
My cart ()
0

No products in the cart. Buy now

Pick up from the store the same day (for orders sent until 15:00)
search-icon.png
My cart ()

No products in the cart. Buy now

Phone orders phone icon 26610 44182

Κοτόπουλο με Γιαούρτι και Σαφράν

Recipe: Χρήστος Αλαμάνος Μέλος της Λέσχης αρχιμαγείρων Κέρκυρας και Chef στο Marbella Nido.
Portions 3-4

Components

Execution cution

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ.

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΓΙΑ 3-4 ΩΡΕΣ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ.

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ.

Κοτόπουλο με Γιαούρτι και Σαφράν
You will need
Be sure you have