ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ.
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΓΙΑ 3-4 ΩΡΕΣ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ.