Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Χάρτης διανομής Καταστήματα
Τηλ. Παραγγελίες 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 21:00
Το καλάθι μου ()
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
Το καλάθι μου ()

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182

Κοτόπουλο με Γιαούρτι και Σαφράν

Συνταγή: Χρήστος Αλαμάνος Μέλος της Λέσχης αρχιμαγείρων Κέρκυρας και Chef στο Marbella Nido.
Προετοιμασία 3 ώρες
Μαγείρεμα 40 λεπτά
Επίπεδο Εύκολο
Μερίδες 3-4

Συστατικά

  • 0,800 γρ φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι
  • 1 φλυτζάνι γιαούρτι
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φακελάκι σαφράν σε σκόνη
  • 1 κουταλάκι κολιανδρο
  • 1 κουτάλι φρέσκο τζιντζερ
  • ½ κουταλάκι πάπρικα
  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε μια μαριναδα με το γιαούρτι, το τριμμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά.

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια το αλατίζουμε και το ρίχνουμε στην μαριναδα για 3-4 ώρες

Αδειάζουμε το κοτόπουλο σε ένα ταψάκι με την μαινάδα το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.

Σερβίρουμε με ρύζι μπασματι.

Κοτόπουλο με Γιαούρτι και Σαφράν
Θα χρειαστείτε
0,800 γρ φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι
1 φλυτζάνι γιαούρτι
½ κουταλάκι πάπρικα
½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Σιγουρευτείτε ότι έχετε
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φακελάκι σαφράν σε σκόνη
  • 1 κουταλάκι κολιανδρο
  • 1 κουτάλι φρέσκο τζιντζερ