Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα σοτάρουμε. Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε
από το τηγάνι και στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το συκώτι. Τα ψήνουμε στο βούτυρο και
από τις δύο πλευρές. Τοποθέτουμε τα κομμάτια από το συκώτι σε μια πιατέλα.
Ξαναρίχνουμε τα μανιτάρια στο ίδιο τηγάνι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε
καλά με ξύλινη κουτάλα. Ρίχνουμε την σάλτσα πάνω από το συκώτι και σερβίρουμε.
Συστατικά
- 500γρ μοσχαρίσιο συκώτι
- 250γρ μανιτάρια
- 50 γρ βούτυρο
- 1κ.σ. χυμό λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι








