ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΜΑΖΙ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΤΟ.ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ.
ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΙΑΣ ΣΑΣ