Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε κομματάκια. Τσιγαρίζουμε το κρέας στην αρχή μόνο του μέχρι να πάρει λίγο χρώμα από τη μια πλευρά. Μόλις βγάλει όλα του τα νερά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Αυξάνουμε τη θερμοκρασία της φωτιάς και τα γυρίζουμε τακτικά ώστε να μην κολλήσουν. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και ρίχνουμε και λίγο αλάτι.
Μόλις το κρέας έχει πάρει ωραίο καφέ χρώμα, προσθέτουμε τον τοματοπολτό. Μαγειρεύουμε για ακόμη 5 λεπτά και μετά προσθέτουμε το κόκκινο κρασί και το αφήνουμε για ακόμη 5 λεπτα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες τομάτες αυξάνοντας λίγο ακόμη τη θερμοκρασία της φωτιάς, ρίχνουμε τα μπαχαρικά και γεμίζουμε την κατσαρόλα νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να πάρει βράση για περίπου 2 ώρες (ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μην κολλήσει το κρέας και να είμαστε σίγουροι ότι είναι καλυμμένο από σάλτσα)
Μετά από 2 ώρες, ανοίξτε το καπάκι ώστε ότι νερό περισσεύει να εξατμιστεί και το φαγητό σας είναι σχεδόν έτοιμο.
Μαγειρέψτε τα μακαρόνια της αρεσκείας σας σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και είστε έτοιμοι!
Καλή όρεξη!


















