Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε κομματάκια.
Σε μια κατσαρόλα τρίβουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε με λίγο λαδί.
Στη συνέχεια βάζουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε όλο μαζί.
Βάζουμε νερό να σκεπάσει το κρέας και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον πολτό. Όταν βράσει λίγο το κρέας βάζουμε και τον πολτό και το αφήνουμε να στύψει και να μείνει με το λαδί και την σάλτσα.
Σερβίρετε με μακαρόνια της αρεσκείας σας
Συστατικά
- 1 κόκορας ή 1,5 kg μοσχάρι
- 3-4 κρεμμύδια
- λαδί
- αλάτι
- πιπέρι μαύρο
- κανέλα
- γαρύφαλλο τριμμένο
- λίγο πιπέρι κόκκινο καυτερό
- 2 κουταλάκια πολτό τομάτας
- 2 φύλλα δάφνης