Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Χάρτης διανομής Καταστήματα
Τηλ. Παραγγελίες 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 21:00
Το καλάθι μου ()
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
Το καλάθι μου ()

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182

Κατσικάκι Σκορδάτο

Μαγείρεμα 2,5 ώρες
Επίπεδο Εύκολο
Μερίδες 4

Συστατικά

  • 2kg κατσικάκι
  • 10 σκελ. Σκόρδο
  • 150gr ελαιόλαδο
  • 200gr χυμό λεμόνι
  • 1κουτ. Θυμάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ταψί βάζουμε το κρέας με την εσωτερική πλευρά προς τα πάνω. Σε ένα μπολ βάζουμε το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι τα ανακατεύουμε και με αυτά αλείφουμε το κρέας. Περιχύνουμε με το λάδι ρίχνουμε και δυο ποτήρια νερό και το λεμόνι. Το σκεπάζουμε κ ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για περίπου 2 ½ ώρες.

Στη μέση του ψησίματος γυρνάμε το κρέας από την άλλη και περιχύνουμε με ζωμό να μην στεγνώσει.

Κατσικάκι Σκορδάτο
Θα χρειαστείτε
2kg κατσικάκι
150gr ελαιόλαδο
200gr χυμό λεμόνι
1κουτ. Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Σιγουρευτείτε ότι έχετε
  • 10 σκελ. Σκόρδο