Κόβουμε σε λεπτά κομμάτια την γαλοπούλα. Την αλατοπιπερόνουμε και ρίχνουμε μια κουταλιά σόγια, αφήνουμε στην άκρη μέχρι να ετοιμάσουμε τα λαχανικά. Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε λεπτά κομμάτια σαν σπίρτα. Ζεσταίνουμε καλά ένα wok και ρίχνουμε την γαλοπούλα που έχουμε μαρινάρει. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα λαχανικά με σειρά από το πιο σκληρό για να φτάσουμε σε εκείνα που θέλουν τον λιγότερο χρόνο μαγειρέματος. Προσέχουμε να μην μαλακώσουν πολύ. Σβήνουμε με την σόγια. Βγάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε το σησαμέλαιο και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται αλατοπίπερο και σερβίρουμε.