Παραλαβή από το κατάστημα στα Τρία Γεφύρια Κέρκυρας αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Χάρτης διανομής Καταστήματα
Τηλ. Παραγγελίες 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 21:00
Το καλάθι μου ()
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα στα Τρία Γεφύρια Κέρκυρας αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
Το καλάθι μου ()

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182
Filleto Kotopoulo

Φιλέτο Κοτόπουλο με Σταφύλια και Σάλτσα Visanto

Μαγείρεμα 1,5 ώρα
Επίπεδο Εύκολο
Μερίδες 4

Συστατικά

  • 4 φιλέτα κοτόπουλο
  • 1 ξερό κρεμμύδι μικρό
  • 20 ρόγες πράσινου σταφυλιού
  • 100gr visanto
  • 100gr  ζωμό μοσχάρι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και τα σωτάρουμε σε ελαιόλαδο. Βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα ταψί για να τα τελειώσουμε στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο. Στο τηγανί που σωτάραμε ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τις ρόδες από το σταφύλι. Όταν μαλακώσει το κρεμμύδι σβήνουμε με το visanto και προσθέτουμε τον ζωμό μοσχάριου. Αφήνουμε να σιγοβράσει για να δέσει η σάλτσα.

Τέλος βγάζουμε τα φιλέτα από το φουρνο τα ρίχνουμε στην σάλτσα και σερβίρουμε.

Φιλέτο Κοτόπουλο με Σταφύλια και Σάλτσα Visanto
Θα χρειαστείτε
4 φιλέτα κοτόπουλο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Σιγουρευτείτε ότι έχετε
  • 1 ξερό κρεμμύδι μικρό
  • 20 ρόγες πράσινου σταφυλιού
  • 100gr visanto
  • 100gr  ζωμό μοσχάρι