Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και τα σωτάρουμε σε ελαιόλαδο. Βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα ταψί για να τα τελειώσουμε στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο. Στο τηγανί που σωτάραμε ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τις ρόδες από το σταφύλι. Όταν μαλακώσει το κρεμμύδι σβήνουμε με το visanto και προσθέτουμε τον ζωμό μοσχάριου. Αφήνουμε να σιγοβράσει για να δέσει η σάλτσα.
Τέλος βγάζουμε τα φιλέτα από το φουρνο τα ρίχνουμε στην σάλτσα και σερβίρουμε.