Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 20:30
cart icon
Το καλάθι μου ()
cart icon
0

bag icon Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
cart icon
Το καλάθι μου ()
cart icon

bag icon Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182

Συνταγή

Κοτόπουλο με σάλτσα Κουμ-Κουάτ

5'
20'

Preparation by

Ιωάννης Φιλάρετος

Executive Chef στο Liston Cafe

Υλικά

  • 1 Στήθος Μέτριου Μεγέθους
  • Αλάτι
  • Πιπέρι Πράσινο
  • ½ Φλιτζάνι του ελληνικού άσπρο αρετσίνωτο κρασί
  • 5 κουμ-κουάτ κομμένα λεπτές φέτες
  • 1 Φλιτζάνι του ελληνικού κρέμα γάλακτος
  • 70gr Βούτυρο Κερκύρας

Εκτέλεση

Αλάτοπιπερώνουμε το στήθος κοτόπουλο και στην συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο και από τις 2 πλευρές για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα  Κουμ-κουάτ και έπειτα σβήνουμε με το κρασί. Όταν απορροφήσει το κρασί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και περιμένουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι.

Chef

Ιωάννης Φιλάρετος

Executive Chef στο Liston Cafe

Κοινοποίηστε