Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Χάρτης διανομής Καταστήματα
Τηλ. Παραγγελίες 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 21:00
Το καλάθι μου ()
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
Το καλάθι μου ()

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182
beef-1776500_1920

Μοσχαράκι με φασκόμηλο και τζίντζερ

Συνταγή: ΒΑΡΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μαγείρεμα 1,5 ώρα
Μερίδες 4-5

Συστατικά

  • 1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα κομμένο σε μερίδες
  • 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • 2 μέτρια κρεμμύδια περασμένα από τον τρίφτη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
  • 1 κρασοπότηρο τσίπουρο
  • 3 κλωναράκια φασκόμηλο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι,με το κρέας, το τζίντζερ και το καρότο στο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσει απαλά, χωρίς να τσιγαριστεί. Σβήνουμε με το τσίπουρο και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και το φασκόμηλο,  έπειτα αλατοπιπερώνουμε, κατεβάζουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί μέχρι να μαλακώσει και να μείνει με τη σάλτσα του. Αν χρειαστεί, στη μέση προσθέτουμε ακόμη λίγο τσίπουρο και λίγο νερό.

Μοσχαράκι με φασκόμηλο και τζίντζερ
Θα χρειαστείτε
1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα κομμένο σε μερίδες
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Σιγουρευτείτε ότι έχετε
  • 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • 2 μέτρια κρεμμύδια περασμένα από τον τρίφτη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
  • 1 κρασοπότηρο τσίπουρο
  • 3 κλωναράκια φασκόμηλο