Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 20:30
cart icon
Το καλάθι μου ()
cart icon
0

bag icon Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
cart icon
Το καλάθι μου ()
cart icon

bag icon Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182

Συνταγή

Μοσχαράκι με φασκόμηλο και τζίντζερ

4-5

Preparation by

ΒΑΡΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα κομμένο σε μερίδες
2 μεγάλα καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 μέτρια κρεμμύδια περασμένα από τον τρίφτη
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
1 κρασοπότηρο τσίπουρο
3 κλωναράκια φασκόμηλο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι,με το κρέας, το τζίντζερ και το καρότο στο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσει απαλά, χωρίς να τσιγαριστεί. Σβήνουμε με το τσίπουρο και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και το φασκόμηλο,  έπειτα αλατοπιπερώνουμε, κατεβάζουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί μέχρι να μαλακώσει και να μείνει με τη σάλτσα του. Αν χρειαστεί, στη μέση προσθέτουμε ακόμη λίγο τσίπουρο και λίγο νερό.

Chef

ΒΑΡΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κοινοποίηστε