Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Χάρτης διανομής Καταστήματα
Τηλ. Παραγγελίες 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 21:00
Το καλάθι μου ()
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
Το καλάθι μου ()

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182

Σοφρίτο

Μαγείρεμα 2 ωρες
Επίπεδο Μέτριο
Μερίδες 8

Συστατικά

  • 8 φέτες μοσχάρι κιλότο
  • Σπορέλαιο
  • 8-9 κουταλάκια σκόρδο λιωμένο με μαϊντανό
  • 1 ½ ποτήρι του κρασιού  ξύδι
  • Αλεύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερωνουμε και αλευρώνουμε ελαφρώς το κρέας

Το περνάμε ελαφρά από το τηγάνι με σπορέλαιο (όχι πολύ λαδί)

Βάζουμε το κρέας σε μια ρηχή κατσαρόλα και στο τηγάνι που περάσαμε το κρέας βάζουμε το σκόρδο με το μαϊντανό και το ξύδι μαζί με ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά.

Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπάσει το κρέας.

Βάζουμε λίγο πιπέρι και αλάτι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Η σάλτσα πρέπει να έχει έντονη γεύση σκόρδου και ξυδιού.

Σοφρίτο
Θα χρειαστείτε
8 φέτες μοσχάρι κιλότο
1 ½ ποτήρι του κρασιού  ξύδι
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Σιγουρευτείτε ότι έχετε
  • Σπορέλαιο
  • 8-9 κουταλάκια σκόρδο λιωμένο με μαϊντανό