Αλατοπιπερωνουμε και αλευρώνουμε ελαφρώς το κρέας
Το περνάμε ελαφρά από το τηγάνι με σπορέλαιο (όχι πολύ λαδί)
Βάζουμε το κρέας σε μια ρηχή κατσαρόλα και στο τηγάνι που περάσαμε το κρέας βάζουμε το σκόρδο με το μαϊντανό και το ξύδι μαζί με ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά.
Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπάσει το κρέας.
Βάζουμε λίγο πιπέρι και αλάτι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Η σάλτσα πρέπει να έχει έντονη γεύση σκόρδου και ξυδιού.