Συνταγή

4

Στιφάδο

Υλικά

  • 1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙ
  • 1 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ
  • 1 ΜΙΚΡΟ ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
  • 5 ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
  • ΛΑΔΙ – ΠΙΠΕΡΙ – ΑΛΑΤΙ
  • 2-3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • 1 ½ ΚΙΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
  • ½ ΠΟΤΥΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Εκτέλεση

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΡΩΜΑ.

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ.

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΡΟΔΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.

ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ.

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΡΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.

ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΥΜΙ.

ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

Κοινοποίηστε