Κόβουμε το κρέας σε μικρά τετραγωνάκια
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λαδί να κάψει και βάζουμε τα κρεμμυδάκια να σοταρίσουν μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
Βράζουμε τα κρεμμυδάκια από την κατσαρόλα και στο λαδί βάζουμε το κρέας μέχρι να πει το ζουμί του και να μείνει με το λαδί.
Γεμίζουμε την κατσαρόλα λίγο πιο πάνω από το κρέας με νερό και βάζουμε μέσα όλα τα μυρωδικά εκτός από τα κρεμμυδάκια και το κρασί.
Όταν βράσει το κρέας ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια.
Όταν καταλάβουμε ότι τρυπιούνται με το πιρούνι βάζουμε λίγο πολτό ντομάτας, το αφήνουμε να βράσει λίγο και ρίχνουμε και το κρασί.
Το αφήνουμε να στύψει και να μείνει με το λαδί και λίγο ζουμί.
Σερβίρετε με πατάτες τηγανίτες