Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
Χάρτης διανομής Καταστήματα
Τηλ. Παραγγελίες 26610 44182 Δε - Σα 08:00 - 21:00
Το καλάθι μου ()
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Παραλαβή από το κατάστημα αυθημερόν (για παραγγελίες που αποστέλλονται έως τις 15:00)
search-icon.png
Το καλάθι μου ()

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Αγόρασε τώρα

Τηλ. Παραγγελίες phone icon 26610 44182

Πανέ Γκορντόν Μπλού

Μαγείρεμα 40 λεπτά
Επίπεδο Εύκολο
Μερίδες 4

Συστατικά

  • 4 λεπτοκομμένα και ελαφρά χτυπημένα στήθη κοτόπουλου ή χοιρινού
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 4 φέτες γραβιέρα ή εμενταλ ή γκουντα
  • 250 ml (1 κούπα) φρυγανιά
  • 2 αυγά
  • 125 ml (1/2 κούπα) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε κάθε φέτα κρέατος αλείψτε μια μικρή ποσότητα μουστάρδας, αλατοπιπερώστε ελαφρά και στη μεριά που αλείψατε τοποθετήστε από μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί. Διπλώστε την κάθε φέτα, σε μορφή φακέλου η και σε ρολό αν θέλετε.

Πανάρετε την κάθε φέτα , περνώντας τη από το αλεύρι και στην συνέχεια από χτυπημένο αυγό και στην συνέχεια από την φρυγανιά.

Βάλτε το κάθε γκόρντον μπλού να τηγανιστεί σε λάδι τηγανίσματος (σε μέτρια φωτιά) γυρίζοντας το πλευρά τουλάχιστον 4 φορές και προσέχοντας να μην μας «αρπάξει» για συνολικό χρόνο 4-6λεπτα.

Πανέ Γκορντόν Μπλού
Θα χρειαστείτε
4 λεπτοκομμένα και ελαφρά χτυπημένα στήθη κοτόπουλου ή χοιρινού
4 φέτες ζαμπόν
4 φέτες γραβιέρα ή εμενταλ ή γκουντα
250 ml (1 κούπα) φρυγανιά
2 αυγά
125 ml (1/2 κούπα) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λάδι για τηγάνισμα
Σιγουρευτείτε ότι έχετε