Σε χαμηλή φωτιά λιώνω βούτυρο και βάζω τα κρεμμύδια, το πιπέρι και το αλάτι. Μόλις τα
κρεμμύδια σχεδόν λιώσουν βάζω τα συκώτια κομμένα σε φέτες και τα ροδίζω λίγο.
Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά εκτός της φέτας και της παρμεζάνας. Τα αφήνω να πάρουν
μια βράση δυνατή και μετά τα αφήνω σε χαμηλή φωτιά. Τότε προσθέτω και τα τυριά
ανακατεύοντας σιγά σιγά.
Συστατικά
- 500 γραμ. συκώτι μόσχου
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 3 φύλλα δάφνης
- 1 ντοματάκια κονσέρβα
- 1 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 100γρ φέτα σε κύβους
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- Λίγη κανέλα











